დღეს, 17 მაისს 13:15 საათზე „საპარტნიორო ფონდის“, ქართულ-ესპანური კომპანია Native Georgian-ისა და სოფლის მეურნეობის სამეცნიერო კვლევითი ცენტრის ერთობლივი „ქართული ღორის გადარჩენის პროექტის“ ფარგლებში, (რომელიც ქართული ხამონისა და სხვადასხვა ტიპის ხორცპროდუქტების წარმოებას გულისხმობს) უნიკალური ჯიშის ქართული ღორის პირველი ხორცპროდუქტების პრეზენტაცია-დეგუსტაცია გაიმართება
მისამართი: საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემია. დ. აღმაშენებლის ხეივანი #240